Om os

Tredje sæson af coronakoncerterne bliver IKKE streamet, men bliver stuekoncerter, hjemme fra min egen stue på Christianshavn, hvor det hele startede... Skriv dig på venteliste herunder, hvis du vil sikre dig en plads, til (måske) den første koncert med publikum i Danmark siden nedlukningen.Program

8. juni 2020 kl. 20LuLoFordybelse. At gå i dybden––komme til bunds––dykke ned i noget. Man synes at forbinde dybde med ro, omhu måske ømhed. Sådan kunne man ihvertfald godt beskrive duoen LuLo, der med de to dybeste instrumenter i strygerfamilien har skabt sig en unik lyd med et unikt repertoire.

–––


Venteliste

Så snart vi må samles 30 mennekser eller derover, vil vi rigtige gerne invitere pubklikum til 'rigtig' (omend meget intim) koncert igen. Hvis du vil være blandt de aller første til at opleve en koncert efter genåbningen, kan du skrive dig på venteliste ved at sende mig en mail på mat.bech@gmail.com – så kontakter vi dig så snart det vil være muligt.


Livestream
PresseDownload pressepakkeKontakt

Mathæus Bech - mat.bech@gmail.com - (+45) 61668865


Donationer


Tusind tak til alle, der har doneret! I aner ikke hvor meget det betyder for musikerne og jeg selv, at mærke at i sætter pris på det vi laver. Af hjertet tak!

Hvis du ønsker at støtte projektet kan det gøres via MobilePay (61 66 88 65) eller PayPal her: